Φιλοσοφία

Ο στόχος, η φιλοσοφία μας, είναι να προσφέρουμε άρτιες υπηρεσίες σε ότι αφορά την εκπαίδευση του παιδιού σας.

Οι προπονητές μας, διπλωματούχοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των παιδιών για να τα καθοδηγήσουν στα πρώτα τους βήματα στο ποδοσφαιρικό τους ταξίδι, φροντίζοντας παράλληλα  να τους μεταδώσουν τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι». Σκοπός τους είναι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και το πάθος τους για το ποδόσφαιρο σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας, φροντίζοντας παράλληλα το παιδί να μάθει να παίζει σωστά και να χαίρεται το ποδόσφαιρο.

Στην Ακαδημία μας, οι μικροί παίκτες και παίκτριες εκπαιδεύονται και διαπαιδαγωγούνται σε υψηλό επίπεδο με το προπονητικό μας μοντέλο το οποίο δίνει βάρος στις σχέσεις 3χ3 και 4χ4. Είναι καταγεγραμμένο πως οι παίκτες και παίκτριες που προπονούνται σε αυτές τις σχέσεις επιτυγχάνουν τη μέγιστη μάθηση καθώς αυτές μπορούν να εφαρμοστούν οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν επιτυγχάνεται μόνο ο κάθε μικρός παίκτης-παίκτρια να κάνει πολλές επαφές με την μπάλα αλλά και να είναι συνεχώς σε εγρήγορση και να συμμετέχει ενεργά στα παιχνίδια, με ή χωρίς την μπάλα. Το μοντέλο μας δίνει επίσης την δυνατότητα στους προπονητές μας να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες που συντελούν στην εξέλιξη ενός νέου παίκτη-παίκτριας.

Τα 4 παιδιά μας που μετακινήθηκαν στις 3 μεγάλες ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα για την ακαδημία μας… Δύναμη μας παραμένει τα δεκάδες παιδιά που προπονούνται καθημερινά με τους προπονητές μας, μαθαίνοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου, κάνοντας μας συνεχώς υπερήφανους που αποτελούν μέλη της οικογένειας μας…