“Εδώ είναι το ταξίδι…”

Στον Ιάσονα μπορούμε και δημιουργούμε μαζί σας την κοινωνία που θέλουμε.

Νέα Ακαδημίας

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για την οικογένεια του Ιάσονα και ειδικά για το Γυναικείο τμήμα!

Η απώλεια της τεράστια , το κενό της μεγάλο και η προσφορά της ανεκτίμητη ειδικά όσο περνάει ο χρόνος!

 • ΚΑΝΕ ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
   
  Το CMP Sports School, το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ της χώρας αλλάζει το χάρτη στην αθλητική εκπαίδευση, Η αρχή έγινε πέρυσι με την προπονητική και συνεχίζουμε φέτος με την αθλητική δημοσιογραφία. Μη χάσεις την ευκαιρία να σπουδάσεις δίπλα στους κορυφαίους του χώρου, με επικεφαλής και καθηγητές καταξιωμένους επαγγελματίες.

  Μία εκδήλωση αντάξια της δυναμικής και της ιστορίας του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο στάδιο Ιλίου, κατακλυζόμενοι  από γονείς και παιδιά οι εξέδρες και ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου Ιλίου!

  Μία μοναδική εμπειρία είναι έτοιμο να ζήσει το τμήμα της Κ15 του συλλόγου μας, καθώς θα ταξιδέψει τον Ιούνιο στη Βαρκελώνη παίρνοντας μέρος στο διεθνές τουρνουά COPA CATALUNA!!

  Η νέα χρονιά πλησιάζει ,αν και διανύουμε τον πιο καλοκαιρινό μήνα και ο σύλλογος μας οργανώνεται για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, κυνηγώντας νέες προκλήσεις!

  Δύο νέα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί με σκοπό την ατομική βελτίωση των αθλητών μας , δύο νέα προγράμματα που θα τρέχουν παράλληλα με το ετήσιο πρόγραμμα της ακαδημίας μας!

   

  Πρόγραμμα αγώνων

  Σάββατο 10/06/23 &

  Κυριακή 011/06/23

  Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τα τμήματα μας τον πρώτο γύρο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ καθώς η Κ18 , η Κ16 και η Κ15 προκρίθηκαν στους ομίλους των ισχυρών και θα διεκδιήσουν την πρόκριση τους στην τελική φάση!

  Άλλη μια υπέροχη εμπειρία έζησαν τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά της Καλαμάτας 21/6-23/6!

   

  Εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και 3 νίκες για τις ομάδες μας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της διοργανώτριας αρχής ΕΠΣΑ.

  #WeAreIason