#WeAreIason

Οι άνθρωποι του Ιάσωνα πιστεύουν σε ένα μακρόπνοο πλάνο, το οποίο θα μπορέσει να προσφέρει τα οφέλη του αθλητισμού στους νέους και να μεταλαμπαδεύσει διαχρονικές αξίες που θα διαμορφώσουν τους αυριανούς χαρακτήρες της κοινωνίας μας.

Νέα Α΄ Ομάδας Ανδρών

Όσοι παρακολούθησαν από κοντά το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Αθηνών σίγουρα παραξενεύτηκαν με το γεγονός ότι ο Ιάσονας δεν κατάφερε να παρανείνει στην κατηγορία.

Μία νεανική ομάδα η οποία έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο , με πολλές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα πλήρωσε την απειρία της , την αστοχία της και το γεγονός ότι προτίμησε να παίξει όλα τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο!

Το σύνθημα της αντεπίθεσης έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Φούσκας ο οποίος ανέλαβε και τις προσωπικές του ευθύνες:

Ένας Ιάσονας από τα πολύ παλιά δεν κατάφερε το Σάββατο να κάμψει την αντίσταση του ΠΟΨ και παραχώρησε ισοπαλία στο Στάδιο Ιλίου!

 

Άλλη με ελπιδοφόρα εμφάνιση για τους νεαρούς μας παίκτες με αντίπαλο τον Ήφαιστο, όπου η  ομάδας ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση ηττήθηκε με 3-2.

Άλλη μία πειστική εμφάνιση , η οποία συνοδεύτηκε αυτή τη φορά με πολλά γκολ, η αντρική μας ομάδα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς συνέτριψε με 5-0 τον Άτλα Κυψέλης!

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Μαγγίνα Γιώργο [Αμυντικός] από Ανθούσα και των μεσοεπιθετικών Παπαγεωργόπουλο Δημήτρη και Ματάι Αλέξανδρο.

 

Με μια εμφάνιση που δεν μας είχε συνηθίσει το Ανδρικό  έχασε από την πολύ καλή ομάδα του Χαϊδαρίου με 0-4.

Η "Αντρική" ομάδα του Ιάσονα τα τελευταία χρόνια επιχειρεί μια ριζική ανανέωση στο ρόστερ της με σκοπό να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα παιδιά της ακαδημία μας , αφού άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός μιας ερασιτεχνικής ομάδας έκτος από το να προάγει την κοινωνικότητα και τον αλτρουισμό!

Την περσινή χρονιά η ομάδα μας δεν δέχθηκε ούτε μια κόκκινη κάρτα ενώ προσπαθεί να δημιουργεί τις συνθήκες κάθε φορά να γίνεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μέσα σε πλαίσια άμιλλας και υγιούς αθλητισμού !

Προφανώς πολλές φορές αυτό γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης αν και είναι κάτι το οποίο δεν μας πολυενδιαφέρει σαν οργανισμό αφού ο σκοπός μας  είναι γνωστός σε όλη την Αθήνα !!

Παρόλαυτα σαν Ιάσονας ζητάμε οι άρχοντες του αγώνα να μας αντιμετωπίζουν όπως μας αρμόζει σαν σύλλογος , να μην κόβουν δηλαδή κάθε φάση μας με οφσάιντ (αν δεν τις προλαβαίνουν να αθλούνται περισσότερο), να δίνουν τα πέναλτι εάν είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ όχι απλώς καθαρά ,να προστατεύουν τους αθλητές του Ιάσονα οι οποίοι είναι οι περισσότεροι ανήλικοι και στην τελική να μην δίνουν ΟΦΣΑΙΝΤ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΟ!!!

Τέλος ο σύλλογος μας και ο πρόεδρος του Νίκος Φούσκας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοργανώτρια αρχή ΕΠΣΑ και στον πρόεδρο της , αν και το αποδεικνύει χρόνια τώρα από τότε που ο Ιάσονας ανέβαινε τις κατηγορίες και έφερνε στα γήπεδα της Αθήνας να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές παγκοσμίου εμβέλειας!!!!!!

 

 

Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της αντρικής μας ομάδας με τον coach Νίκο Κεφαλά.

 

Με μια εμφάνιση που δεν μας είχε συνηθίσει το Ανδρικό  έχασε από την πολύ καλή ομάδα του Χαϊδαρίου με 0-4.

#WeAreIason