“Εδώ είναι το ταξίδι…”

Στον Ιάσονα μπορούμε και δημιουργούμε μαζί σας την κοινωνία που θέλουμε.

Νέα Α΄ Ομάδας Γυναικών

Επική και τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για τις Γυναίκες μας , καθώς επικράτησαν μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι και πολλές ανατροπές με σκορ 3-2 επί της Σαπφού Μυτιλήνης!!!

Άλλη μια νίκη για την Γυναικεία μας ομάδα ,αυτή τη φορά εκτός έδρας,αφού επικράτησε εύκολα με 0-2 της αντίστοιχης ομάδας της Αθηναικής στο Καλαμάκι!

Αλλη μια μεγάλη για τις γυναίκες μας αυτή τη φορά μέσα στο Ίλιον με [1-0] επί της ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του 2ου γύρου!

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε η ομάδα του Βαγγέλη Αρβανίτη την περασμένη Κυριακή καθώς επικράτησε με 2-0 επί του Ακρατήτου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της WOMEN FOOTBALL LEAGUE 2.

Τεράστια νίκη της Γυναικείας μας ομάδας για την 1η αγωνιστική της Football League 2 , μέσα στη Μύκονο , με 1-2 .

Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα , η οποία ενισχύθηκε πάρα πολύ τη φετινή χρονιά , τα κορίτσια μας κατέθεσαν ψυχή και κατάφεραν να κερδίσουν και τη Μύκονο και την ανεκδιήγητη διατησία.

Άλλη μια νίκη για τη Γυναικεία μας ομάδα ,αυτή τη φορά μέσα στα Βριλλήσια και στρογγυλοκάθησε έτσι στην 3η θέση ,δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μπορούσε για κάτι παραπάνω.

Το μεγάλο στοίχημα του συλλόγου μας για την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό,

 

Με ευρεία νίκη [0-8] μέσα στην ΚΩ και κατάκτηση της 3ης θέσης τελείωσαν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά τα κορίτσια μας!

 

Μεγάλη εμφάνιση για την Γυναικεία μας ομάδα και ισοπαλία στο ντέρμπι της Κυριακής με την πρωτοπόρο Αθηναική [1-1], δείχνοντας ξεκάθαρα ότι συγκαταλέγεται πια στις μεγάλες δυνάμεις του Γυναικείου ποδοσφαίρου.

#WeAreIason