“Εδώ είναι το ταξίδι…”

Στον Ιάσονα μπορούμε και δημιουργούμε μαζί σας την κοινωνία που θέλουμε.

Νέα Α΄ Ομάδας Γυναικών

Άλλη μια νίκη για την Γυναικεία μας ομάδα ,αυτή τη φορά εκτός έδρας,αφού επικράτησε εύκολα με 0-2 της αντίστοιχης ομάδας της Αθηναικής στο Καλαμάκι!

Αλλη μια μεγάλη για τις γυναίκες μας αυτή τη φορά μέσα στο Ίλιον με [1-0] επί της ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του 2ου γύρου!

 

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια μας στην Δραπετσώνα και παραχώρησαν την ισοπαλία στην μαχητική ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ.

Τεράστια νίκη της Γυναικείας μας ομάδας για την 1η αγωνιστική της Football League 2 , μέσα στη Μύκονο , με 1-2 .

Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα , η οποία ενισχύθηκε πάρα πολύ τη φετινή χρονιά , τα κορίτσια μας κατέθεσαν ψυχή και κατάφεραν να κερδίσουν και τη Μύκονο και την ανεκδιήγητη διατησία.

Άλλη μια νίκη για τη Γυναικεία μας ομάδα ,αυτή τη φορά μέσα στα Βριλλήσια και στρογγυλοκάθησε έτσι στην 3η θέση ,δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μπορούσε για κάτι παραπάνω.

 

Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εδώ και 5 χρόνια στον σύλλογο μας για την ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου φαίνεται ότι έφτασε να αποδώσει τους καρπούς της!

 

Με ευρεία νίκη [0-8] μέσα στην ΚΩ και κατάκτηση της 3ης θέσης τελείωσαν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά τα κορίτσια μας!

 

Μεγάλη εμφάνιση για την Γυναικεία μας ομάδα και ισοπαλία στο ντέρμπι της Κυριακής με την πρωτοπόρο Αθηναική [1-1], δείχνοντας ξεκάθαρα ότι συγκαταλέγεται πια στις μεγάλες δυνάμεις του Γυναικείου ποδοσφαίρου.

 

Με μία εμφάνιση πολλά υποσχόμενη και σίγουρα εντυπωσιακή τα κορίτσια μας συνέτριψαν την ομάδα των Βριλλησίων με 5-0 για την 4η αγωνιστική της Football League 2!!

#WeAreIason